Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de ani buni și au împreună un băiețel, pe Vlăduț. Chiar dacă mereu evită să vorbească despre cel care îi este partener de viață, acum ea a decis să rupă tăcerea. Într-un interviu acordat Viva, Brumă a explicat cum reușit să găsească echilibrul dintre viața profesională de succes și cea personală și a dat detalii despre vedeta Antena 3.

Întrebată ce a reușit să învețe de la Mircea Badea din punct de vedere profesional și ce a învățat el de la ea, Carmen Brumă a dat un răspuns tranșant.

„Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului.

Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el”, a spus ea.

Cum se rezolvă certurile dintre Carmen Brumă și Mircea Badea

Cunoscuta vedetă a dat și detalii legate de certurile care mai există între ei.

„Referitor la divergențe, da, avem, e natural, firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a punctat Brumă. Întrebată cum au reușit să aibă o relație atât de trainică, într-o lume unde divorțurile sunt la ordinea zilei, ea a dat o replică uluitoare. „Habar n-am. E o surpriză și pentru noi”, a spus Carmen Brumă.

Ea a mai dezvăluit încă un amănunt legat de cel care este mai impulsiv și care mai concesiv.

„Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație”, a spus vedeta.

„Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul „romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială”, a spus ea.