Mircea Badea e prezent zilnic pe micul ecran, la Antena 3, dar niciodată nu vorbește despre viața lui personală. Acum s-au aflat amănunte din trecutul lui și cine e femeia pe care a iubit-o înainte de a o întâlni pe Carmen Brumă, actuala iubită.

Mircea Badea e de ani buni gazda emisiunii „În gura presei” de la Antena 3. Prezentatorul nu obișnuieste să apară niciodată în show-uri sau emisiuni de televiziune și să facă dezvăluiri despre viața lui personală.

Cine a fost iubita lui Mircea Badea înainte de Carmen Brumă

S-a aflat însă că acesta a avut o relație cu Diana Duhanov, o femeie mai mare decât el. Povestea lor de dragoste a fost în atenția presei în perioada 1995-2002, potrivit fanatik.ro.

Diana Duhanov este absolventă a Facultății de Jurnalism, dar acum ocupă o poziție importantă în industria bancară de la noi din țară. Se pare că fosta iubită a lui Mircea Badea este directoare la o instituție bancară de prestigiu. Aceasta e căsătorită cu Claudiu Misa, un hair-stylist ce deține un salon de înfrumusețare în București. Cei doi au împreună o fetiță.

De ani de zile, Mircea Badea are o relație cu Carmen Brumă, dar nu sunt căsătoriți. Au împreună și un băiețel, pe Vlad, în vârstă de șase ani.

„Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta… iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același. Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului. Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, spunea Carmen Brumă în urmă cu ceva timp pentru viva.ro.

Sursă Foto: apropotv.ro