Carmen Brumă a vorbit, într-un interviu acordat okmagazine, despre viaţa la 44 de ani. Ea a oferit detalii din copilărie, a vorbit despre aniversările de naștere dar și despre secreta succesului care o ține în formă. În plus, aceasta a dat și detalii din relația cu Mircea Badea.

„Viaţa la 44 de ani se vede bine, diferit de acum 10 ani, aşa cum e normal, dar cu energie şi entuziasm dublate de mult mai multă experienţă şi conştiinţa faptului că timpul nu trebuie irosit. Nu aş schimba nimic, i-as spune doar că e ok „să cazi“, să nu-i fie frică de asta, pentru că de multe ori din căderi înveţi mult mai multe decât din succese. Poate că totuşi aş încuraja-o să-şi asume mai multe riscuri”, a spus ea.

Carmen Brumă a relatat și o situație amuzantă de la o zi de naştere de-a ei, pe care nu are cum să o uite niciodată.

Momentul de care Carmen Brumă își amintește cu emoție

„Cred, însă, că aproape de termenul „amuzant” poate fi aniversarea din 2014 când eram gravidă şi ajunsă la termen pe 9 mai. Luasem hotărârea să încerc să nasc natural şi doctoriţa mea îmi spusese că pot să nasc în orice moment şi chiar mă gândeam cum ar fi să nasc de ziua mea. Pe ultima sută de metri am hotărât să facem o mini-petrecere cu prietenii apropiaţi la un restaurant aflat lângă maternitate, evident. Şi am plecat la petrecerea de ziua mea cu tot cu bagajul de gravidă, fiindcă era posibil să nasc oricând, aşa cum mă anunţase doamna doctor. Nu s-a întâmplat în seara aceea, ci câteva zile mai târziu, pe 14 mai”, a relatat ea.

În ceea ce privește rețeta succesului, ea a spus că dieta sa, respectiv programele sale de slăbit şi transformare corporală le ajută pe femei să ajungă la cea mai bună versiune printr-o alimentaţie sănătoasă şi sport făcut acasă.

Mircea Badea pare un dur. Care a fost cel mai sensibil gest al lui în cei peste 20 de ani de relaţie?”, a fost întrebată Carmen Brumă. Răspunsul a venit imediat: „Nu ştiu”, a replicat ea.