Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier la prima oră a dimineții de luni, în jurul orei 6:55.

Gigi Becali, implicat într-un accident auto

Incidentul rutier nu a fost provocat de finanțatorul FCSB. Acesta se afla pe scaunul din dreapta, iar accidentul de mașină a fost provocat de persoana care se afla la volanul autoturismului, șoferul său. Accidentul a fost provocat din neatenția celuilalt conducător auto implicat, după ce acesta nu s-ar fi asigurat și nu a acordat prioritate într-o intersecție. În urma evenimentului, circulația rutieră în zona Bulevardului Aviatorilor a fost restricționată de către forțele de ordin din București.

Șoferul mașinii era sub influență alcoolică

Polițiștii prezenți i-au verificat pe șoferi cu ajutorul etilotestului. În urma verificării, rezultatul testului a demonstrat că șoferul vinovat a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Conducătorul autovehiculului implicat în accident a avut 0,18mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe de altă parte, George Becali a avut ca rezultat la etilotest 0.

Nimeni nu a fost rănit

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma ciocnirii celor două mașini. Autoturismul lui Gigi Becali a fost avariat în urma impactului, potrivit realitatea.net. Acest eveniment nu este singurul incident rutier la care Gigi Becali este implicat. În trecut, omul de afaceri a fost implicat în alt accident de mașină în urma căruia și-a „reparat” limuzina Maybach cu ranga.

Gigi Becali își „repară” limuzina cu ranga

George Becali a folosit atunci ranga pentru a-și „repara” limuzina Maybach, avariată în urma unui accident rutier. Acesta și-a motivat acțiunile neobișnuite. El a explicat că a folosit ranga deoarece dorea să deschidă portiera limuzinei, care rămăsese blocată.

„Să poți să deschizi ușa, înțelegi? Ia, mă, mâna, că nu-i gata!”, i-a strigat Gigi Becali persoanei aflate în apropiere care intenționa să-l ajute să deschidă cu ranga limuzina pe care o cumpărase cu aproximativ 500.000 de euro.

În urma acestui incident, reprezentanții companiei germane l-au acuzat pe Gigi Becali că strică imaginea Maybach.