Gigi Becali e disperat! Rămâne fără jucatori! Sunt probleme majore în toată Europa. Patronul celor de FCSB este supărat tare foc după ce Alexandru Buziuc a fost testat și el pozitiv cu noul coronavirus. El este de părere că staff-ul nu și-a luat măsurile necesare de protejare împotriva COVID-19. Din acest motiv, fotbaliștii FCSB au ajuns să fie infectați chiar de către personalul clubului patronat de latifundiarul din Pipera.

La FCSB este un adevărat focar de coronavirus. În total, în acest moment, sunt 19 cazuri de infectare cu COVID-19, iar ultimul testat pozitiv este fotbalistul Alexandru Buziuc.

“Ne facem de râs. La alte echipe din Liga 1 cazurile de COVID s-au răspândit de pe la un jucător sau altul, dar la noi este invers.

Jucătorii au luat de la cei din staff, nu se poate așa ceva. Noi le cerem la jucători să fie responsabili, să se ducă acasă după antrenamente. Le cerem să fie atenți pe unde umblă, dar cei din staff ce au făcut? Ce pretenții să ai acum cu responsabilitatea jucătorilor?”, s-a plâns Becali apropiaților, de situația de la FCSB, potrivit cancan.ro

FCSB o întâlneşte joi, de la ora 20:30, pe Slovan Liberec, în turul 3 preliminar din Europa League. Pentru acest meci, FCSB a trimis la UEFA o listă de 26 de jucători, anunţă forul european. Nu mai puţin de 5 dintre jucători sunt portari, în frunte cu Straton, transferat de la Dinamo în urmă cu câteva zile. În acest moment, din lista de 26 trimisă la UEFA, doar 9 jucători de câmp sunt valizi. Totuşi, până diseară,cu 24 de ore înainte de startul partidei, roş-albaştrii mai pot înlocui 2 jucători de pe listă.

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 13 fotbalişti. Florin Tănase a fost declarat vindecat. 13 persoane din staff au fost depistate pozitiv, la ultima testare pentru COVID-19. Antrenorul Anton Petrea şi MM Stoica au fost declaraţi vindecaţi.