Gigi Becali șochează din nou. Afaceristul a explicat că palatal său nu îi mai aparține. Acesta l-a trecut deja pe numele fiicelor sale. De asemenea, George Becali susține că nu mai este interesat de posesiunile materiale și că intenționează să-și îndrepte toată atenția spre calea bisericească.

„Când e grijă de multe asta e vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo eu vreau la Hristos să am mintea.”, a explicat Gigi Becali.

„Eu în fiecare zi numai la moarte mă gândesc”

Bărbatul de 63 de ani a explicat că zilnic se gândește la moarte, iar gândurile plecării sale în Lumea de Dincolo l-au determinat să se aproprie și mai mult de Dumnezeu. Drept urmare, acesta a spus că vrea să se elibereze de diverse activități pentru a avea mintea limpede pentru rugăciune.

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți „Bă, ăsta e nebun!”. Da, dar e mama înțelepciunii. Eu în fiecare zi numai mă gândesc la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății.

Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că că el vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.”, a spus acesta.

„Eu vreau la Hristos să am mintea”

De asemenea, acesta a explicat că va păstra afacerile mari, precum echipa de fotbal Steaua, însă va îndepărta micile griji pentru a putea avea mintea limpede spre Dumnezeu, ci nu spre grijile lumești.

„Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo eu vreau la Hristos să am mintea.”, a spus Gigi Becali la România TV.