Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e foc şi pară pe antrenorul Marius Şumudică, de la marea rivală CFR Cluj.

Becali: Era prietenul meu, dar nu vreau să mai am de-a face cu el

De data aceasta conflictul nu a pornit de pe teren, ci în urma declaraţiilor făcute de antrenorul celor de la CFR. Gigi Becali a luat foc după ce Şumudică a comparat echipa din Bucureşti cu un Tico.

“Nu mai vreau să vorbesc despre alte echipe. Pentru că după aia se interpretează şi nu vreau acum să mă apuc să fac caterincă cu Şumudică pe la televizor. Era prietenul meu, dar nu vreau să mai am de-a face cu el.

El putea să facă glume cu MM, să-l ironizeze pe MM, să facă orice cu Todoran, dar să nu zică de FCSB că nu ştiu ce, nu ştiu cum. Pentru că FCSB sunt eu. Atunci când a făcut gluma pe care a făcut-o, a zis la adresa mea. Şi atunci nu mai vreau să am de-a face cu el şi să fie sănătos”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X, potrivit News.ro.

“Nu mă mai interesează să vorbesc despre CFR, despre Şumudică. Să vorbească ei ironii”

Finanţatorul FCSB i-a dat şi un sfat, “părinteşte”, lui Şumudică, pentru a nu regreta momentele de la CFR Cluj.

“El trebuie să ţină cont de un lucru, îi dau eu un sfat, părinteşte: El trebuie să se laude cu ce face el la echipă, cu ceea ce fac jucătorii lui. Dar ca să laude CFR, face o greşeală. De la CFR poate fi aruncat ca o măsea stricată peste două săptămâni. Şi după aia îşi pierde prietenii care l-au ajutat la greu şi care…

Nu mai are rost acum să spun. Nu mai vreau să am de-a face cu ei, i-am văzut pe toţi oamenii. Face bine Neluţu Varga, nu vorbeşte despre alţii. Nici pe mine nu mă mai interesează despre alţii. Eu trebuie să-mi văd de echipa mea, ce stau eu acum să caracterizez altă echipă? E treaba lor. Mă bat cu ei, îi bat şi gata. Atât trebuie să-i batem. Aşa cum a zis şi Tănase.

Îi spusesem lui MM să-i zică lui Tănase să nu mai intre în polemici cu Rapidul, cu alea, cu alea. Nu mai vreau discuţii ca pe vremuri. Dar MM nu i-a spus lui Tănase, iar Tănase a răspuns foarte frumos <ironii ieftine> şi o să vorbim pe teren. Asta vreau şi eu să facem. Nu mă mai interesează să vorbesc despre CFR, despre Şumudică. Să vorbească ei ironii”, a mai spus Becali.

FCSB vs Rapid: “E posibil orice pentru că este un derby (…) va fi ambiţie mare”

Gigi Becali a mai prefaţat şi marele derby cu Rapid. “E posibil orice, să zicem, dar eu zic că echipa noastră e puţin mai valoroasă”, a afirmat patronul despre FCSB.

“Singurul meu ţel este la ora asta când văd clasamentul, acolo să fie FCSB (pe primul loc – n.red.) Până atunci, are dreptate Şumudică să vorbească el. (despre derby-ul cu Rapid – n.red.) Nu vreau să-i supăr pe oameni, dar îmi spun părerea mea: e puţin dezechilibrat, nu e echilibrul foarte mare. Atunci erau echilibrate forţele.

E posibil orice pentru că este un derby, vor da tot ce au ei, va fi ambiţie mare. E posibil orice, să zcem, dar eu zic că echipa noastră e puţin mai valoroasă. Puţin! O să vedem pe teren ce se întâmplă, că nu mai e mult. O să vedem ce se întâmplă între FCSB şi Rapid peste o săptămână”, a mai declarat Gigi Becali.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe