Premierul Florin Cîțu a luat o decizie fără precedent după ultimul eșec. Mai exact, este vorba despre alegerile pentru şefia PNL sector 5, în cadrul cărora ”omul” premierului a pierdut cursa pentru conducere. În acest context, premierul a ales să iasă din grupul de Whatsapp al Sectorului 5.

Potrivit Hotnews.ro, în cursul serii de vineri, premierul Florin Cîţu a părăsit grupul de Whatsapp al PNL Sector 5, după ce candidatul liberal susținut de el a pierdut alegerile pentru şefia PNL sector 5.

„Vineri seară, la scurt timp după ce liberalul pe care l-a susţinut la şefia PNL Sector 5 a pierdut alegerile în faţa candidatului susţinut de Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu a decis să părăsească grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, filială din care face parte”, scrie Hotnews.

Amintim faptul că, vineri seară, Cristian Băcanu, susţinător al lui Florin Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL, a pierdut alegerile pentru şefia PNL Sector 5, în faţa lui Dan Meran.

Florin Cîțu a părăsit grupul de WhatsApp

Premierul, care este membru al acestei filiale, nu a fost însă prezent, el fiind plecat în teritoriu. Pe de altă parte, Ludovic Orban a participat, el fiind cel care  l-a susţinut pe Meran.

În grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, liberalii din tabăra Orban sărbătoreau: „La S5 majoritatea a hotărât: Ludovic Orban preşedinte!”

Potrivit unei capturi de ecran care surprinde discuţia purtată dupa anunţarea rezultatului votului, a fost schimbat inclusiv numele grupului – din „PNL Sector 5” în „PNL Sector 5 #TeamOrban”.

„Pentru colegii noştri care nu ştiu încă în ce filială se găsesc, tocmai am schimbat denumirea acestui grup”, a fost anunţul administratorului grupului.

Totodată, acesta a mai precizat că speră ca nimeni să nu părăsească grupul după alegeri.

„Sper să nu părăsească nimeni grupul şi să rămânem uniţi”. La doar câteva secunde însă, utilizatorul „Florin Cîţu a ieşit din grup”.