Gabriela Firea a fost surprinsă în ipostaze inedite, alături de soţul ei, Florentin Pandele. Răspunzând provocării unor prieteni, cei doi s-au apucat să danseze pe melodia “Jerusalema” şi, bineînţeles, s-au lăsat filmaţi.

Firea şi Pandele au profitat şi de faptul că sunt singuri acasă şi au putut să-şi exerseze dansul fără a fi deranjaţi de copii. Într-o postare anterioară, Gabriela Firea spunea “Copiii la mare, noi acasa.. Pai, e corect?”

“Am raspuns prompt provocarii prietenilor – Jerusalema, varianta “singuri acasa”!😂 Cine intra in joc? Postati 1-2 minute de dans pe melodia anului!🤗

E sambata seara si, peste mai putin de 2 ore, incepe onomastica Sfantului Alexandru! La multi ani, Alexandra! La multi ani, Alexandru! Sa nu uitati sa va bucurati de viata chiar si cand apar nori – si ei fac parte din viata.

Let’s dance!😅💃🕺🎼🎹🎷🎊❤️”, este mesajul postat de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook, alături de imaginile în care se poate vedea cum dansează alături de soţul său.

Videoclipul poate fi vizionat accesând acest link.

Tăriceanu, Firea şi Băsescu, primii pe buletinele de vot

Vineri, 28 august, s-a tras la sorţi ordinea pe care vor apărea candidaţii pentru Primăria Generală a Capitalei pe buletinele de vot.

Călin Popescu Tăriceanu a tras lozul câștigător, ieșind în fața actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, dar și în fața fostului președinte Traian Băsescu și chiar a lui Nicușor Dan. Un număr total de 18 candidați s-au înscris în bătălia pentru funcția de primar general al Capitalei, votul urmând să aibă loc pe 27 septembrie.

Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a stabilit, ordinea pe buletinele de vot pentru candidaţii la funcţia de primar general, precum şi pentru Consiliul General, aceasta fiind următoarea:

 1. Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE)
 2. Gabriela Firea (PSD)
 3. Traian Băsescu (PMP)
 4. Ileana Daniela Nănău (PRM)
 5. John Ion Banu (Partidul Naţiunea Română)
 6. Claudiu Richard Târziu (Alianţa pentru Unirea Românilor)
 7. Florin Călinescu (Partidul Verde)
 8. Radu Ghidău (Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă)
 9. Bogdan Stanoevici (Partidul Social Democrat Independent)
 10. Valentina Magdalena Bistriceanu (PER)
 11. Ilan Laufer (Partidul Forţa Identităţii Naţionale)
 12. Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie)
 13. Alexandru Ion Coita (Partidul Republican din România)
 14. Ioan Sîrbu (Alianţa Pro Bucureşti 2020)
 15. Nicuşor Dan (independent)
 16. Octavian Bădescu (independent)
 17. Radu Octavian Moraru (independent)
 18. Cătălin Berenghi (independent).