România se află în plină pandemie de coronavirus, dar cei de la PSD au decis să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Moțiunea de cenzură ar putea fi votată cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor locale.

Profeția incredibilă a lui Băsescu!

În plin scandal politic, fostul președinte al României, Traian Băsescu, vine cu o profeție incredibilă. Candidatul PMP la Primăria Capitalei spune că PSD-ul va abandona moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Mai mult, actualul europarlamentar consideră că după alegerile parlamentare este nevoie de un Guvern de mare uniune națională, asta pentru că trebuie adoptate legi importante pentru a atrage fondurile europene. România este foarte aproape de a atrage zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea țării.

”Nici nu va mai fi vreo moțiune de cenzură sau o vor uita sau nu o vor mai discuta. Spuneți-mi și mie ce interes are PSD-ul să vină în plină pandemie la guvernare. PSD-ul a înaintat moțiunea pentru că aveau Congresul, Ciolacu a vrut să nu i se poată reproșa că n-a făcut nimic contra PNL. Ei au rămas într-o relație foarte bună după celebrul USL și îi doare sufletul unul de altul.

Cred că România n-are decât șansa unei majorități largi, indiferent de culoarea politică, un Guvern care să aibă o susținere puternică în Parlament. De ce? Pentru că avem de adoptat legi pentru cele 80 de miliarde de euro de la UE.”, a spus Traian Băsescu, la Adevărul Live.

Fostul președinte, Traian Băsescu, este foarte aproape de a renunța la mandatul de europarlamentar. Totul se va întâmpla dacă acesta va reuși să câștige un al treilea mandat în fruntea Primăriei Capitalei. Băsescu se bate cu Gabriela Firea de la PSD, cu Nicușor Dan, candidatul Dreptei Unite PNL USR PLUS sau cu șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.