Fostul solist vocal al celebrei trupe americane Skid Row, Johnny Solinger, a murit la 55 de ani

Tragica veste a fost transmisă pe Instagram, de către tripa Skid Row, care a subliniat că sunt alături de „familia, prietenii şi fanii lui”.

„Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui”, spun ceilalți membri ai trupei, Rachel Bolan, ZP Theart, Dave Sabo, Rob Hammersmith și Scotti Hill.

A fost diagnosticat cu insuficiență hepatică

Amintim că Johnny Solinger a anunțat în luna mai pe pagina sa de socializare că a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu insuficiență hepatică.

„Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor. Voi lua o pauză de la toate activitățile, dar vă rog să știți că sunt recunoscătoare pentru totdeauna pentru dragostea voastră”, a scris soția artistului pe Facebook.

De asemenea, Johnny Solinger a creat o pagină de GoFundMe pentru a acoperi costurile tratamentului după diagnosticul primit luna trecută. Din păcate, cei 16.000 de dolari strânși vor fi folosiți pentru a acoperi costurile de înmormântare.

„Cu durere în suflet trebuie să înştiinţez pe toată lumea ce se întâmplă cu mine şi cu sănătatea mea. În ultima lună am fost internat. Am fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Iar prognosticul nu este prea bun. Ca majoritatea muzicienilor, nu am asigurare de sănătate şi este foarte dificil să primesc îngrijiri adecvate fără aceasta”, a scris Johnny Solinger, după ce a descoperit boala de care suferă.

Johnny Solinger a fost solistul trupei Skid Row din 1999. Acesta s-a alăturat trupei Skid Row în 1999, când l-a înlocuit pe solistul Sebastian Bach. În 2015, Skid Row a renunțat la Solinger și l-a înlocuit cu Tony Harnell, cunoscut din formația TNT.