Talentată, sensibilă și cu un farmec aparte, Irina Rimes, vedeta Pro Tv, s-a lăsat purtată prin amintiri, într-un dialog emoționant cu Cosmin Cernat, gazda emisiunii “Invitatul de 12”, de la Radio Impuls.

Mai exact, vedeta îi face marturisiri inedite acestuia, în ediția ce va fi difuzată duminica aceasta, de la 12:00, la Radio Impuls. Aceata susține că Cosmin Cernat este bărbatul cu care aceasta s-ar fi căsătorit și pe care l-a văzut întotdeauna ca pe un model din toate punctele de vedere.

„Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor (…); tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă și tact”, a spus Irina Rimes.

De cealaltă parte, Cosmin Cernat a declarat că întâlnirea cu Irina Rimes a fost una emoționantă, în care au vorbit atât despre carieră cât și despre copilăria artistei.

Irina Rimes s-ar fi căsătorit cu Cosmin Cernat

„M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o față foarte profundă”, a declarat Cosmin Cernat, gazda emisiunii „Invitatul de 12” de la Radio Impuls.

De menționat este faptul că Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală din România cu piesă „Visele”care s-a menținut pe primul loc în topurile muzicale din România luni de zile. A cochetat cu muzică și poezia încă din copilărie, a devenit cunoscută mai întâi în Republica Moldova, după ce a participat la un show de talente, unde a ajuns până în finală.

„Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM” sunt doar câteva dintre melodiile care au impresionat milioane de fani ai artistei.

Duminică, începând cu ora 12.00, va fi publicat intreviul memorabil cu Irina Rimes, la „Invitatul de 12”, emisiunea găzduită de Cosmin Cernat, la Radio Impuls.