Prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca i-a surprins pe toți cu un nou look, după ce și-a schimbat coafura. Aceasta a decis să aleagă o altă coafură, renunțând la cărarea într-o parte cu care și-a obișnuit publicul telespectator de mai bine de 20 de ani de când prezintă buletinul de știri de la ora 19. De asemenea, Andreea Esca se pare că și-a schimbat și culoare părului după cum arată ultimele poze postate de aceasta. A ales o nuanță de blond mult mai deschis.

Andreea Esca a postat fotografiile pe contul ei de Instagram, iar internauții au reacționat imediat. Părerile au fost însă împărțite, unii considerând că noul look nu-i stă așa bine.

Sursă foto: Instagram

Vedeta a surprins și cu ținute schimbate

Vedeta de televiziune nu face des schimbări de look, fiind adepta unui stil personal pe care ea îl consideră potrivit felului ei de a fi și jobului pe care îl are. Andreea Esca vorbea la începutul anului despre speculațiile legate de coafura sa și de ce nu și-o schimbă niciodată.

Aceasta dezvăluia într-un interviu pentru revista „Be Blue Air Magazine”, de ce nu și-a schimbat acest look. Prezentatoarea a spus că, deși și-a schimbat de mai multe ori culoarea părului, nu a făcut același lucru și cu frizura, din motive ce țin de contractul ei cu postul tv.

De asemenea, în ultima vreme, Andreea Esca a impresionat cu ținute diferite, la fel de elegante, însă surprinzător de schimbate. Aceasta a îmbrăcat cămăși deschise la culoare, cu detalii ce ies în evidență. Totodată, îndrăgita prezentatoare și-a arătat și ea încântarea despre noile ținute pe rețelele de socializare.

Aceasta a dezvăluit recent pe pagina ei de socializare cine este persoana care o ajută din punct de vedere vestimentar. Conform informațiilor apărute pe Instagram, este vorba despre Maria Marinescu. Aceasta este designerul vestimentar din spatele ținutelor elegante ale vedetei de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

„Styled by me” (n.r. „Stilizată de mine”), a scris Maria Marinescu în mediul online.

Maria Marinescu este un designer vestimentar și partenera președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache.