O cunoscută prezentatoare de știri de la Pro TV l-a plăcut pe Bendeac. Chiar actorul a dat-o de gol: Eu nu i-am întors sentimentele

Printre pozele prezentate de către diriginta lui Mihai Bendeac, Carmen Gârleanu, se regăsește și o poză cu el în timp ce este ținut de umăr de Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor de dimineață de la Pro TV. La văzul acestei imagini, actorul Mihai Bendeac a scos la iveală faptul că, în acea perioadă, Lavinia Petrea dădea semne că îl place, doar că el nu i-a întors sentimentele.

„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, eu nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc.”, a declarat Mihai Bendeac, miercuri seara, la iUmor.

Cei doi au absolvit Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din București.

Doamna dirigintă a venit pregătită și cu un caiet de amintiri din liceu, din care a citit împreună cu Mihai Bendeac, pe scenă, unele dintre citatele elevilor.

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Varga

În timp ce actorul Mihai Bendeac nu vrea să audă de căsătorie, lucru ce l-a repetat de mai multe ori, fosta sa colegă de liceu, Lavinia Petrea, este căsătorită cu procurorul Romulus Varga și au împreună trei copii.

„Eu sunt în televiziune de 17 ani. El zice că, deși nu era telespectator fidel, mă știa de la televizor.

Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale, dar la mult timp față de momentul la care a fost lansată invitația de către șeful lui de atunci.

Chiar a fost o întâlnire informală, doar că s-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung.

A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi”, a povestit Lavinia Petrea, pentru Libertatea, citată de wowbiz.ro.

Sursă foto: Youtube