Mihai Bendeac a ales să se vaccineze, miercuri, cu serul de la AstraZeneca, cu toate că ultimele informaţii despre acest produs nu sunt cele mai bune. Totuși, el spune că are încredere în medici şi în cei care iau Nobelul, nu “în cei care scriu miau ca pisica”.

 Mesajul lui Bendeac după vaccin

“A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu”, a spus Mihai Bendeac, miercuri, la Antena 3, după ce a făcut vaccinul anti-COVID.

Cât despre informaţiile contradictorii care apar cu privire la acest vaccin împotriva coronavirusului, artistul a arătat că nu le bagă în seamă, lăsându-se pe mâna specialiştilor.

“Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?!

Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a mai transmis actorul Mihai Bendeac.

Bendeac și căsătoria

Mihai Bendeac iese foarte mult în evidență prin sărăturile pătimașe de la iUmor, iar mai nou, prin cereri de casatorie. Actorul a relatat pe pagina de facebook un eveniment halucinant din cadrul unei filmări.

“Într-o pauză de filmare, acum câteva zile, în joacă, am făcut o cerere în căsătorie unei colege de platou. Răspunsul a fost “Da”. Lucrurile s-ar fi oprit acolo dacă domnişoara în cauză nu mi-ar fi spus: “Oricum, cine te crede pe tine?..”

Apoi, am spus: “Nu mă face să-mi pun ambiţia! Ce? Crezi că nu pot?” Ea: “Eh, hai s-o vedem şi p-asta!”

Fraţilor, până la urmă ce am de pierdut? Şi-aşa n-o să fiu însurat vreodată. Uite, mă gândesc foarte serios să mă căsătoresc pentru fix o săptămână. Cu contract prenupţial.

Să zic şi eu la bătrâneţe că am făcut-o şi p-asta. Viaţa e făcută din momente de nebunie, nu? Şi, în afară de asta, mi-am dat cuvântul. :D”,  a scris actorul.