Mihaela Rădulescu se bucură în aceste zile de viaţa frumoasă din Saint Tropez, acolo unde se află alături de iubitul său, celebrul Felix Baumgartner, dar şi de fiul ei, Ayan.

Imagini superbe de pe Coasta de Azur!

Cei trei sunt liniştiţi şi fericiţi împreună, iar din imaginile postate chiar de Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Instagram se poate observa cum băiatul ei, acum în vârstă de 17 ani, a depăşit-o deja în înălţime.

Mihaela este, cu siguranţă, foarte mândră de Ayan. Băiatul învaţă foarte bine şi este pasionat de sport, iar această ultimă pasiune o împarte, desigur, şi cu mama sa şi cu Felix Baumgartner, scrie OKmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Fanii, dar şi unele celebrităţi, au comentat imediat la fotografiile Mihaelei

Postarea Mihaelei de pe Instagram a strâns imediat zeci de comentarii şi aprecieri din partea fanilor şi prietenilor de pe internet.

I-au răspuns inclusiv Cabral, care a comentat „Da, exact ca la Voineasa!” în dreptul pozei în care Mihaela priveşte nemărginirea naturii în faţa unei piscine, în braţele fiului său, dar şi Lili Sandu, care a postat „Mother and son goals!” (Obiective pentru mamă şi fiu – n.red.)

„Poza cu băiatul tau este minunată! O legătură ce dăinuie peste timpuri! Minunat!”, „Armonie și Iubire, and that’s all” sau „Ce poză frumoasă! Trebuie să fii o mamă tare mândră Mihaela cu așa băiat voinic.. Ai vreun reper/ vreo inspirație/ recomandare de reflectie în ceea ce privește creșterea unui așa băiat încrezător și isteț, dar pare-se cu picioarele pe pământ? Creșterea unui copil e cea mai mare provocare a vieții, așa este?” sunt câteva din mesajele pe care internauţii i le-au transmis Mihaelei Rădulescu.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram