Despre relația lui Ştefan Bănică Jr cu Mihaela Rădulescu s-a scris enorm în anii 1990. S-a vorbit și după, mai ales că imaginea de vedete pe care cei doi au afișat-o a stârnit interesul publicului. S-a spus atunci că celebrul cântăreț ar fi fost infidel celei care îi era soție. S-a mai scris și că ar fi bătut-o. Aceste informații au fost, însă, negate, mai târziu de Mihaela Rădulescu.

„Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume. E o tâmpenie din partea celor care l-au catalogat ca fiind violent”, spunea Mihaela Rădulescu, la un moment dat. Ea a susținut clar și răspicat că Ștefan Bănică Jr. nu i-a dat nici măcar un brânci în perioada în care i-ar fi fost soție.

În schimb, imediat după divorț, Ştefan Bănică avea să explodeze la adresa Mihaelei Rădulescu. El a acuzat-o, atunci, pe acesta, că s-a folosit de el pentru a-și face imagine și că oferit publicului detalii intime, pentru a construi o altă imagine.

Mihaela Rădulescu, scenă cutremurătoare într-o vacanță

Chiar dacă Mihaela Rădulescu a negat că ar fi avut parte de un tatament violent, o dezvăluire făcută de un apropiat al cuplului de la vremea respectivă avea să indice cu totul altceva.

Acesta a spus că atunci când forma un cuplu cu Ștefan Bănică, vedeta de televiziune a fost la un pas de a fi bătută. Cel care a oferit informații cheie despre felul cum s-a comportat Ștefan Bănică Jr a fost regizorul George Ciubotaru. El a relatat un episod în care artistul și-a ieșit din minți într-o vacanță. Bănică Jr. a explodat după ce Mihaela Rădulescu a primit un mesaj din partea unui bărbat.

„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela. Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus atunci George Ciubotaru.