De câteva zile, deși nu și-ar fi dorit asta, ex-vârful Naționalei de fotbal a României – Ciprian Marica – se află în centrul atenției din motive… erotice, nu sportive. În luna august a anului trecut, un soț ”încornorat” l-a surprins pe Marica, la un hotel de lux din Cluj-Napoca, alături de soția sa, iar imaginile apărute în media au făcut senzație, scrie cancan.ro.

Amantlâcul momentului

Ciprian Marica a devenit ”ținta” multor ironii în mediul online, iar replica pe care a dat-o a fost aceea că totul i s-a înscenat. ”Amantlâcul momentului” – așa cum a fost numită ”situația de criză” din viața lui Marica, după ce imaginile au devenit virale – se află pe buzele tuturor, iar internauții l-au ”felicitat” pe fostul atacant al Naționalei pentru ”atacul” răvășitor pe care l-a dat la Ana Munteanu, soția lui Florin Munteanu Jr., fiul fostului șef de la Transgaz.

Prea Spicy pentru fotbalul românesc

Firește, viața sentimentală a lui Ciprian Marica și eventualele ”ieșiri în decor” sunt studiate, acum, cu mare atenție de toți curioșii, iar pe pagina de internet a fan clubului fostei trupe Spicy – Lavina Pârva & Doinița Văleanu – pot fi descoperite și două fotografii ”de arhivă” în care Ciprian Marica și Ianis Zicu s-au fotografiat alături de cele două fete care aveau un succes teribil la vremea respectivă. Totul se întâmpla după ce acestea cântaseră la o petrecere – în anul 2004, luna aprilie -, iar Marica și Zicu, fani ai trupei, nu au ezitat să imortalizeze momentul de neuitat.

Iubire de hotel

Fostul internațional a fost prins cu Ana Muntean în camera unui hotel de lux din Cluj-Napoca de soțul înșelat în vara anului trecut. Florin Muntean Jr. i-a filmat pe cei doi după ce le-a bătut la ușă și a dorit să vorbească cu soția sa despre situația neplăcută. În ceea ce privește familia ex-fotbalistului, Ioana Marcu și Ciprian Marica au doi băieți împreună. Frumoasa blondă este mai mică decât fostul fotbalist cu opt ani, iar în 2018, ea a terminat Facultatea de Medicină. În ziua ceremoniei de absolvire, Ciprian Marica a felicitat-o pe contul său de Instagram. Atunci, el  publicat două poze cu ei, iar la descriere a notat: “Doctor Marcu Ioana! Foarte bine, iub. Sunt mândru de tine”. Partenera de viață a fostului sportiv a ales să nu profeseze, ci să se dedice vieții de familie. Ioana Marcu s-a născut la Constanța.