Daniela Crudu a spus de ce a fost bătută de fostul iubit. Ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest

Invitată în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1, Daniela Crudu a vorbit despre un episod dur din viața sa, atunci când a fost bătută cu brutalitate de fostul iubit croat.

Ea a povestit că acesta era un bărbat extrem de gelos, dar că nu s-a gândit nicodată că acesta ar deveni violent. Fosta asistentă TV a precizat că, înainte de violență, au existat câteva episoade care i-au dat de gândit, dar nu s-a așteptat niciodată la o astfel de reacție.

„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a spus Daniela Crudu.

Fostul iubit încă îi trimite mesaje

După ce a fost bătută, vedeta a decis să nu îi facă plângere penală acestuia, cu speranța că va înțelege că între ei doi nu mai există cale de împăcare. Din spusele Danielei Crudu, bărbatul nu a înțeles acest aspect și încă îi trimite mesaje.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a continuat ea.