Vestea că Pepe nu ar mai forma un cuplu cu Raluca Pastramă și că cei doi au decis să divoțeze a zăut ca un trăsnet peste întreaga suflare din showbiz. Chiar dacă informația privind separarea de soție a fost oferită chiar de către îndrăgitul artist, tocmai pentru a evita apariția specualțiilor în presă, lucrurile au explodat. Mai multe informații au început să apară iar jurnaliștii au încercat să afle care este adevăratul motiv pe care a împinsă-o pe Raluca Patramă la un astfel de gest radical.

S-a vorbit de o relație nu tocmai cordială dintre soția lui Pepe cu soacra ei și s-a spus că acest lucru ar fi contat enorm în luarea unei decizii finale. Apoi, au fost rememorate momentele de tensiune din interiorul cuplului, multe înfățișându-l pe Pepe extrem de cordial cu reprezentantele sexului frumos.

Un anumit episod a fost extrem de bine menționat de presă, mai ales acum în pragul divorțului din familia lui Pepe. Personajul principal ar fi nimeni alta decât Daniela Crudu. Trebuie spus că în urmă cu niște ani, Pepe a recunoscut că a ar avea o aventură cu Daniela Crudu dacă nu a ar fi fost căsătorit. Aceste declarații le-a făcut la doi ani după ce s-a căsătorit religios cu Raluca, despre care a precizat că este iubirea vieții sale, a susținut Cancan.

Recent, în emisiunea lui de pe Youtube, Pepe a avut-o invitată pe fosta asistentă tv, dar şi pe sora ei. „Este mai frumos în mașină decât în elicopter, nu știu, nu am… În elicopter ai prestat vreodată?’, a întrebat-o Pepe pe Cruduța, iar aceasta n-a ezitat să-i răspundă. „Nu, nu în elicopter, în private jet!”. Artistul a continuat: „Private jet?! Deci, la altitudine, să mă ierți. Uite, vezi, că am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit că era cu… WC-ul ocupat”, a spus Pepe.