Mihaela Rădulescu are rude în Tel Aviv! Atât vedeta de televiziune, cât și fiul său, sunt foarte îngrijorați în acest moment cu privire la soarta rudelor lor.

Cei doi au publicat în ultimele zile mai multe mesaje pe rețelele sociale, prin care încearcă să prezinte situația reală de pe teatrul de război.

Mihaela Rădulescu are rude în Tel Aviv! Ayan este născut în Israel

Mihaela Rădulescu locuieşte cu fiul ei, Ayan, de mulţi ani la Monaco. Adolescentul are 16 ani, iar Mihaela Rădulescu l-a prezentat pe fiul ei de foarte puține ori publicului.

Tatăl lui Ayan este omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care prezentatoarea a fost căsătorită timp de 4 ani și a avut o relație de 10 ani.

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, au rude în Tel Aviv, pentru care sunt îngrijorați acum, în urma conflictelor din ultimele zile. Cei doi îndeamnă la pace, pe Instagram, arată retetesivedete.ro.

Ayan s-a născut și el la rândul său în Israel, iar la vremea aceea Mihaela a petrecut câteva luni înainte și după naștere în vila părinților lui Elan din Tel Aviv.

Tocmai de aceea, în acest moment Mihaela Rădulescu și fiul ei Ayan sunt îngrijorați de soarta rudelor din Tel Aviv.

Importanța acceptării de ambele părți și a păcii

Însuși Elan s-a refugiat în Israel în urmă cu câțiva ani, fiind dat în urmărire internațională de către autoritățile române, astfel că, în acest moment, familia Mihaelei se află acolo.

În lumina evenimentelor ce au avut loc în ultimele zile în Israel, în special în Tel Aviv, prezentatoarea și fiul ei au apelat la Instagram pentru a transmite mesajele lor de îndemn la pace.

Atât Mihaela cât și Ayan au avut o serie de postări în care au explicat situația de acolo, precum și demersurile făcute de fiecare dintre părți.

Întru-una dintre postări, care înfățișează o femeie palestiniană și un bărbat de origine israeliană care se sărută, Mihaela a transmis mesajul ”iubirea va face pace”, sugerând importanța acceptării de ambele părți și a păcii.

Prezentatoarea se află acum la Monaco, însă nu a dezvăluit dacă fiul ei este cu ea sau se află la rudele din Tel Aviv.

Mihaela Rădulescu locuiește de ani buni la Monaco și are o relație cu Felix Baumgartner, însă face naveta în România în momentul în care are proiecte autohtone.