Mihaela Rădulescu a trecut prin momente cumplite

În urmă cu 13 ani, Mihaela Rădulescu a povestit o experiență pentru care și-a învinovățit părinții multă vreme. Conform informațiilor respective, aceasta a suferit agresiuni fizice în copilărie la orele de gimnastică.

Chiar dacă experiența a făcut-o mai puternică, acele momente au lăsat o mare amprentă asupra prezentatoarei de televiziune.

De ce își învinovățește părinții

Astfel, Mihaela Rădulescu a vorbit în anul 2008 despre momentele respective și a explicat de ce își învinovățește părinții.

„Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, spunea în acele moemnte Mihaela Rădulescu, în emisiunea „Profesioniștii” de la TVR.

Totuși, fosta antrenoare a acesteia a evitat subiectul, recunoscând doar că ea a fost cea care a îndrumat-o pe vedetă în acest sport.

„Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învăța pentru bacalaureat și facultate”, a transmis fosta ei antrenoare, drept răspuns pentru acuzațiile de atunci.

De asemenea, este demn de menționat că cei care s-au ocupat de Mihaela Rădulescu în perioada în care făcea gimnastică au avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei.

Fosta ei profesoară a declarat în acea vreme că vedeta a practicat sportul respectiv cu multă determinare, că avea un psihic bun și avea mare grijă de condiția ei fizică, respectând orarul antrenamentelor impus de către stilul de viață al unei gimnaste.