Florin Cîțu, despre convocarea BPN: Toate procedurile au fost respectate. Vom demonstra că avem majoritatea

În acest context, Ludovic Orban a reproșat că Biroul Permanent Național „a fost foarte din scurt convocat”, aflând despre acesta printr-un SMS. Mai mult, liderul PNL a spus că nu a văzut documentele necesare convocării.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate. Nu a fost doar un SMS, a fost o discuție pe care am avut-o cu domnul președinte și la telefon, și față-n față despre acest BPN. Nu e chiar din scurt, a fost discuția ieri, BPN este mâine, deci cred că două zile sunt de ajuns”, a explicat Florin Cîțu.

Cîțu spune că totul este bine și merge înainte

De asemenea, premierul a fost întrebat dacă are majoritatea necesară pentru cvorum, în cazul în care nu s-ar prezenta tabăra lui Ludovic Orban.

„Mâine avem un BPN convocat de această echipă și unde vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a răspuns premierul.

Totodată, acesta este optimist și a anunțat că va câștiga alegerile din PNL deoarece se bucură de susținere în partid, în ciuda dezvăluirilor despre trecutul său. Potrivit acestuia, susținerea nu a venit târziu, ci „când trebuie” iar „totul este bine”. Astfel, Florin Cîțu punctează că este „un om politic pe picioarele lui” și va merge înainte.

„Nu a venit târziu, susținerea a venit când trebuie, totul este bine, mergem înainte. Sunt un om politic pe picioarele mele, nu a fost nici un reproș”, a mai spus Cîțu.

Declarațiile respective au fost făcute marți, 17 august, la finalul unei ședințe la care au participat Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL.

Sursă foto: Facebook, Guvernul României