Ludovic Orban, în vizorul susținătorilor lui Florin Cîțu. Fac apel la reponsabilitate și decență

Susținătorii prim ministrului sunt de părere că actualul șef PNL, fostul premier Ludovic Orban, ar trebui să nu mai încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa lui Florin Cîțu. Ei mai spun că este imposibil ca un lider PNL să-l atace pe președintele României, ”cel mai solid partener politic”.

„Facem apel la actualul preşedinte al PNL să nu mai încurajeze acuzaţii grave şi derapaje de limbaj la adresa premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Preşedintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii şapte ani. Ne delimităm de genul asta de politică! Mizele şi ambiţiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către preşedintele în exerciţiu, în detrimentul mizelor partidului şi ale guvernării”, precizează liberalii care îl susţin pe Cîţu.

Echipa lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lui Ludovic Orban

În cadrul comunicatului de presă, susținătorii lui Florin Cîțu la șefia PNL spun că dezaprobă comportamentul fostului premier, subliniind că acesta este lipsit de fair-play politic. În plus, ei spun că gravele acuzații aduc prejudicii mari partidului liberal.

„Apel la responsabilitate şi decenţă! În legătură cu ultimele apariţii publice ale preşedintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susţin candidatura lui Florin Cîţu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declaraţiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru. Considerăm că este dezonorant pentru preşedintele PNL să susţină campania de linşaj public împotriva premierului susţinut de Partidul Naţional Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment şi este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor”, arată un comunicat de presă.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea