Vești noi pentru români. Relațiile cu ANAF ar putea fi îmbunătățite în următoarea perioadă. Mai exact, Guvernul informează că premierul Florin Cîţu a avut în cursul zilei de marți o serie de consultări, la Palatul Victoria, cu reprezentanţi ai sectorului bancar pe mai multe teme de actualitate, pentru identificarea de soluţii optime prin folosirea experienţei partenerilor de dialog.

Potrivit sursei citate, discuțiile purtate de Florin Cîțu au vizat digitalizarea, îmbunătăţirea programului IMM Invest care include subprogramul AGRO IMM INVEST, transpunerea directivei UE privind restructurarea şi insolvenţa şi necesitatea creşterii capacităţii administrative a ANAF.

Mai exact, într-o postare pe pagina de Facebook, Guvernul României anunță că se dorește creșterea capacității administrative a ANAF, dar și îmbunătățirea relației cu cetățenii țării.

Totodată, sursa citată precizează că au existat discuții și cu privire la campania de vaccinare, dar și stadiul vaccinări angajaților din domeniul bancar.

Guvernul dorește îmbunătățirea relațiilor dintre ANAF și cetățeni

Guvernul mai precizează că toate consultările vor continua, iar toți cei prezenți trebuie să se implice activ în progresul României, în parteneriat cu puterea executivă.

„Cele mai importante puncte de pe agenda discuţiilor le-au reprezentat digitalizarea, intermedierea financiară, îmbunătăţirea programului IMM Invest, care include subprogramul AGRO IMM INVEST, şi transpunerea Directivei Europene privind restructurarea şi insolvenţa. A fost abordată, de asemenea, necesitatea creşterii capacităţii administrative a ANAF, precum şi a îmbunătăţirii relaţiei cu cetăţenii.

În cadrul întâlnirii au fost discutate şi aspecte legate de susţinerea campaniei de vaccinare, dar şi detalii care vizează stadiul vaccinării angajaţilor din domeniul bancar.

Consultările de la Palatul Victoria vor continua cu toţi actorii din societate interesaţi să se implice în progresul României, în parteneriat cu puterea executivă”, se arată în postare de pe pagina de Facebook a Guvernului.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea