Florin Călinescu are în plan o nouă relație, la 65 de ani? Marele actor a dat cărțile pe față

Florin Călinescu, în vârstă de 65 de ani, a povestit despre noul lui proiect de la Prima TV, acolo unde e și realizator de programe, dar și despre viața lui, dincolo de carieră.

Astfel, fostul jurat de la „Românii au talent”, a spus, în glumă, cum sunt relațiile la o vârstă mai înaintată. Amintim că întregul videoclip poate fi vizualizat la finalul articolului.

„Am o gagică acum, începem joi și terminăm prin februarie”, a spus Florin Călinescu, în podcast-ul de pe YouTube.

„Relația?”, a întrebat imediat Micutzu, înainte ca Florin Călinescu să răspundă printr-o altă glumă. „Vorbim de relații aici?”.

Relațiile, mai complicate după o anumită vârstă

Într-un stil caracteristic și plin de umor, Florin Călinescu a vorbit despre cum sunt relațiile, la o vârstă mai înaintată. Astfel, spune el, a încercat să se apropie de o femeie misterioasă, însă au existat câteva probleme.

„Păi, nu știu, ați zis că aveți o gagică…”, a mai spus Micutzu.

„Stai, stai. Mi s-a pus în junghi. E complicat la vârsta asta, sexul nu mai este…dacă nu ai dragoste, sex…știi cum e. Dacă e dragoste, te gândești, fugi despletită…De ce râzi, mă? Eu recunosc când sunt îndrăgostit, am o perucă de la Tanti Florica”, a completat îndrăgitul actor.

„Dacă mă mai sună și îmi spune: «Te-am văzut la televizor aseară. Ce mai faci, mai trăiești?» Conversațiile la noi bătrânii sunt: Ce mai faci, mai trăiești? Hai să vedem. În timp ce pleci spre Focșani zici: «Văd lumânări, flori la poartă. Ce se întâmplă? Păi, doamna Matilda». Și dai replica prostului.

Am dat să mă apropii de una, ea 55, întreținută, fără copii, merge la sală. Parcă luam în brațe niște gantere combinate cu niște extensoare, numai fibră, numai mușchi”, a mai spus Florin Călinescu.

Care este motivul pentru care a plecat de la PRO TV?

De asemenea, acesta a povestit și că se simțea îngrădit la PRO TV, deoarece „traseele s-au complicat” de când a plecat fondatorul postului, Adrian Sârbu.

„După ce-am rupt lanțurile, am vorbit cu aștia care au în grup și Prima TV, au și toate astea cu fotbalul (…) și încă vreo două canale de film (…) și o să mă ocup de „salonul de arme întrunite” să facem un grup de televiziune românesc.

Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când nu mai este prietenul Adrian. Acum vorbește așa (…) și nici nu te aude nimeni și nici nu-ți răspunde nimeni”, a povestit îndrăgitul actor în podcast-ul de pe YouTube.