Adevăratul motiv al plecării lui Florin Călinescu de la PRO TV. Îndrăgitul actor a recunoscut chiar în podcast-ul lui Micutzu

Florin Călinescu a povestit că se simțea îngrădit la PRO TV, deoarece „traseele s-au complicat” de când a plecat fondatorul postului, Adrian Sârbu. Amintim că întregul episod al podcast-ului poate fi vizualizat la finalul articolului.

Potrivit celor spuse în podcast-ul realizat de Micutzu, Florin Călinescu se afla într-un punct în care vorbea, însă fără ca cineva să îl audă sau să îi răspundă.

„După ce-am rupt lanțurile, am vorbit cu aștia care au în grup și Prima TV, au și toate astea cu fotbalul (…) și încă vreo două canale de film (…) și o să mă ocup de „salonul de arme întrunite” să facem un grup de televiziune românesc.

Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când nu mai este prietenul Adrian. Acum vorbește așa (…) și nici nu te aude nimeni și nici nu-ți răspunde nimeni”, a povestit îndrăgitul actor în podcast-ul de pe YouTube.

Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre

De asemenea, acesta a ținut să sublinieze faptul că „cel mai nasol” lucru în viață este „să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești”.

„Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi cât s-a greșit la PRO TV, câți bani s-au cheltuit ca să se vadă anumite formate…”, a mai povestit Florin Călinescu.

Anterior, îndrăgitul actor a vorbit despre ce se întâmplă în România

Amintim că Florin Călinescu a spus în cadrul emisiunii Insider politic de la Prima TV că ar introduce votul obligatoriu în România. Totodată, el a subliniat faptul că tot ceea ce se întâmplă acum în politica din România este rezultatul a 31% din prezența vot.

„Eşichierul politic de astăzi e rezultatul a 31% prezenţă la vot. Aceştia sunt clienţii primarilor. O să vedeţi, dacă lucrurile continuă tot aşa, în 2024 o să fie prezenţă la vot 10%. De ce? Pentru că pe aceştia primarii din comune îi scot cu forţa la vot. ”Dacă nu vii, taxa, cimitirul, clopotul, ajutorul social”. Şi ăştia se duc. Ceilalţi 70% sunt belferi. Sunt şmecheri. Aş introduce fără doar şi poate votul obligatoriu într-o ţară ca România, pentru că nu e admisibil să-ţi dai cu părerea despre diverse domenii – cu prezervativ, fără prezervativ, cu vaccin, fără vaccin – şi tu să nu-ţi arăţi faţa de cetăţean o dată la patru ani măcar.

Atunci nu mai ai dreptul moral să-mi vorbeşti despre pensii, despre educaţie, despre sănătate dacă tu eşti martor la o crimă. Ori ajuţi societatea, ori te duci sus, pe munte, şi te faci pustnic”, a declarat Florin Călinescu.