Emil Boc îi oferă lui Marius Pieleanu un contract de 20.000 de euro din bani publici. Ce vrea primarul Clujului să obțină?

În anul 2019, Marius Pieleanu se bucura după ce a înregistrat primul său milion de euro profit net din istoria Avangarde. Totuși, anul 2020 s-a situat sub semnul pandemiei, iar Marcel Ciolacu i-a închis lui Marius Pieleanu „vistieria PSD, asta și la sfatul omului său de încredere, Bogdan Popescu”, care îl sfătuiește pe șeful social democraților în probleme de PR și comunicare, potrivit informațiilor transmise de strictsecret.ro.

Lovitură dură pentru Pieleanu

Căderea de la un milion de euro profit la pierderi de 40.000 de euro a fost o lovitură dură pentru Pieleanu. Totuși, acesta și-a căutat alte surse de venit, care au putut fi găsite în Emil Boc, conform sursei menționate, care notează și că primarul Clujului „are nevoie maximă de presă bună la nivel național și de vectori de imagine indirecți”.

Sursa menționată a amintit și de Andreea Esca, care a primit de la Emil Boc autorizație în centrul orașului pentru edificarea unui hotel, în contextul în care alte persoane așteaptă ani buni pentru o autorizație de construcție.

„Este e miză importantă pentru Boc, fiindcă îi deschide ușile PR-ului indirect la Pro TV”, notează sursa menționată.

Pieleanu, o miză importantă pentru Boc

De asemenea, Marius  Pieleanu este o miză importantă pentru Boc, care poate pătrunde la Antena 3 prin intermediul sociologului, scrie Strict Secret. Sociologul respectiv, un invitat frecvent al Antena 3, a primit din partea primarului din Cluj un contract de 20.000 de euro din bani publici pentru „servicii de cercetare sociologică”.

Totodată, suma respectivă este acordată în două tranșe, a doua urmând să fie plătită în curând. Astfel, totalul va ajunge la cei 20.000 de euro menționați anterior.

„Pe praful asta, sunt bani nesperați pentru Pieleanu”, mai scrie sursa menționată.