Care este, de fapt, numele întreg al Andreei Esca? Așa apare în buletin

Andreea Esca a dezvăluit recent că numele ei întreg, cel care apare și pe buletin, este Andreea Esca Eram. După căsătoria cu soțul ei, mai multe persoane credeau că aceasta și-a păstrat doar numele său, însă lucrurile stau altfel.

Vedeta de la Pro TV a povestit, la un moment dat, că a fost oprită în trafic de către un polițist. Timp de o jumătate de oră acesta s-a chinuit să o găsească pe prezentatoarea de știri în baza de date, dar fără succes. Andreea Esca a povestit că a durat ceva până s-au dumirit cu privire la numele căutat.

„M-a oprit odată un poliţist şi nu mă găsea în baza de date. A durat vreo jumătate de oră până ne-am dumirit împreună că mă cheamă Esca Eram…”, a mărturisit Andreea Esca.

Andreea Esca și Alexander Eram sunt căsătoriți de 21 de ani

Andreea Esca a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Aceasta este căsătorită cu Alexander Eram de 21 de ani și împreună au trecut prin momente plăcute și neplăcute deopotrivă.

Vedeta de la Pro TV spune că soțul ei este un bărbat romantic, care o susține în tot ceea ce face. Mai multt decât atât, prezentatoarea Știrilor Pro TV a mai spus că soțul ei are grijă să îi acorde atenție, subliniind că este mereu acolo atunci când are nevoie de el.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a declarat Andreea Esca, pentru Ciao.ro.