O altă vedetă de la PRO TV are coronavirus. Cine i-a luat locul în emisiune

Fanii lui Adrian Lăcătuș, cunoscut și sub numele de Shurubel, s-a infectat cu coronavirus, motiv pentru care va lipsi două săptămâni de pe micile ecrane. Cei care se-au uitat la emisiunea ”Vorbește lumea” au fost surprinși de faptul că în locul lui Shurubel a fost prezentă Cosmina Păsărin, cea care îi va ține locul până când prezentatorul se va reface.

Cosmina Păsărin și Bogdan Ciudoiu au vorbit și despre starea de sănătate a Adelei Popescu, prezentatoarea emisiunii care și ea s-a infectat cu coronavirus. Cei doi au precizat că vedeta se simte bine, dar că medicul i-a recomandat să respecte perioada de carantină de două săptămâni.

Adela Popescu îi protejează pe cei din jur

În cadrul unei intervenții telefonice, Adela Popescu a mărturisit că a avut câteva simptome, motiv pentru care a fost nevoită să ia mai multe măsuri urgente pentru a-și proteja nou născutul.

„Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.”, spune aceasta.

Vedeta a mai spus că ceilalți doi copii sunt la bunici și că nu au luat contact cu ea. Aceasta a mai spus că stă cu masca prin casă pentru a proteja pe toată lumea.

”Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine.

Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc.”, a spus Adela Popescu.