Lovitură totală pentru Emil Boc. Primarul Clujului a încercat din răsputeri să scape să fie fotografiat, însă nu i-a ieșit. Degeaba a strigat edilul că este viața sa privată, momentul a fost imortalizat. Opinia publică a aflat, astfel, de ce nu și-a dorit Emil Boc să fie văzut.

Primarul Emil Boc a fost surprins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, la Untold, dar a refuzat să fie fotografiat. Primarul Emil Boc era împreună cu soția lui, Oana. Cei doi se îndreptau spre Opera Maghiară, urmând, cel mai probabil, să plece acasă.

Reporterul Știri de Cluj i-a cerut o fotografie, dar primarul Emil Boc s-a întors brusc, și-a acoperit fața cu mâna și a spus că e un moment privat. “Maestre, nu vreau! E un moment privat”, a spus Emil Boc.

Oana Boc a spus inițial ca nu are nimic împotriva, dar primarul s-a opus. Probabil ca motivul reacției a fost lipsa măștii., susține sursa citată.

Emil Boc, ipostază incendiară

Culmea este că acum câteva săptămâni, la Electric Castle Emil Boc s-a fotografiat, acolo nefiind un moment privat.

La Untold, Tyga, DJ Snake, Nina Kraviz și mulți alți artiști de talie internațională au deschis festivalul. Numărul participanților a fost ceva mai scăzut ca în edițiile anterioare, dar nu cu mult, ceea ce dovedește că pandemia nu a fost un impediment pentru public.  Parcul Central, Cluj Arena și Sala Polivalentă au fost invadate de mii de tineri care au venit la prima zi de Untold.

Cel mai mare festival de muzică din România are loc în perioada 9-12 septembrie și anul acesta organizatorii au pregătit o ediție specială.

Accesul în festival se face doar pe baza certificatului european COVID-19 sau prin testare în centre autorizate. A fost o soluție radicală dar necesară în contextul pandemiei de COVID-19. În afară de aceste două schimbări, Untold 2021 a început cu același nivel de entuziasm și interes din partea publicului.

sursa foto: stiridecluj.ro