Alexandru Arșinel a fost, din nou, internat în spital. Marele actor trece printr-o nouă suferință, iar medicii încearcă să-l pună pe picioare. Maestrul a mai avut și alte grave probleme de sănătate în urmă cu puțină vreme. El a trecut printr-o infecție cu SARS-Cov 2 şi i-a fost transplantat şi un rinichi.

Acum, Alexandru Arșinel se pregătește de două operații pe inimă. Una este pe cord deschis la o clinică privată, a spus maestrul la Antena 3. Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București a mai avut probleme serioase de sănătate în trecut.

Alexandru Arșinel, trist că nu va participa la parastasul Stelei Popescu

Alexandru Arșinel are 82 de ani. Problemele de sănătate îl vor ține departe anumite momente extrem de importante pentru el. Din acest motiv, el se declară trist din cauza faptului că nu va participa, pe 23 noiembrie, la parastasul de patru ani al fostei sale partenere de scenă, inegalabila actriță Stela Popescu.

„Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a mai spus îndrăgitul actor.

Trebuie amintit că probleme de sănătate s-au ținut lanț de Alexandru Arșinel. El a ajuns la urgențe și cu două luni de zile în urmă. La începutul lunii septembrie el a ajuns de urgență la spital, acuzând o stare de slăbiciune mare. Marele actor trecuse recent prin infecția cu SARS CoV-2 și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze după boală.

A ajuns la spital după ce s-a infectat cu COVID

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara, la acel moment, Alexandru Arșinel.

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a trecut și prin infecția cu COVID, deși era vaccinat. El a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din București, unde fusese internat timp de trei săptămâni. Alexandru Arșinel cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.