Alexandru Arșinel s-a vindecat de coronavirus: Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției

În urmă cu trei săptămâni, Alexandru Arșinel și soția sa erau internați la spital din cauza coronavirusului. Cei doi s-au luptat cu virusul și cu complicațiile pe care acesta le-a produs dar, într-un final, au reuțit să combată COVID-ul. Actorul a vorbit, la Exclusiv VIP, despre perioada grea prin ca a fost nevoit să treacă.

”Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice,  am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune,  din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant.”, spune acesta.

Vaccinarea anti-COVID i-a salvat viața

Fostul director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București a mai spus că vaccinarea anti-COVID i-a salvat viața, același lucru spunându-se și despre soția sa.

”Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic”, a spus Alexandru Arșinel la Excusiv VIP.

De abia așteaptă să urce din nou pe scenă

În perioada următoare, actorul va trebui să se recupereze. Având în vedere că starea lui de sănătate este bună, Alexandru Arșinel de abia așteaptă să urce din nou pe scenă. Primul spectacol va avea loc peste 2 zile, pe 15 mai.

”Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, a mai spus actorul.