Doliu uriaș. A murit celebrul actor Jason Hitch. Acesta era infectat cu COVID-19 și a suferit mai multe complicații. Jason Hitch a devenit supercunoscut după ce a jucat în ”90 Day Fiancé”. El s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani în urma unor complicații cauzate de infecția cu Covid-19.

Tragicul anunț a fost făcut chiar de sora lui. Potrivit primelor informații, Hitch a murit, marți, într-un spital din Florida. Sora sa a stat alături de celebrul actor până în ultimul moment.

Sora actorului (Shannon) a mărturisit că fratele ei a murit din cauza unor complicații cauzate de Covid-19 și nu știe să fi avut și alte probleme de sănătate care ar fi putut să-i înrăutățească starea. Actorul nu era vaccinat împotriva virusului.

Cine a fost Jason Hitch

Jason Hitch a devenit cunoscut după ce a jucat în sezonul doi al emisiunii ”90 Day Fiancé” în 2014 și a fost căsătorit cu brazilianca Cássia Tavares, însă mariajul dintre cei doi nu a durat mult, iar în anul 2017 au depus actele de divorț, potrivit tmz.com

În 2014, Cássia Tavares a declarat pentru Tampa Bay Times că cei doi au fost „cei mai buni prieteni” înainte de a se implica într-o relație și a mărturisit că „este greu să găsești acest tip de conexiune cu cineva”. Cássia a renunțat la viața din Brazilia și s-a mutat în America pentru a fi aproape de soțul ei.

Despre divorțul de soția sa, a vorbit Jasonn Hitch pentru prima dată în 2019. El a subliniat că a vorbit pentru prima dată despre divorțul de soția lui și a declarat că separarea a venit de comun acord:

„Nu am fost niciodată în stare să fac asta: O relație de succes înseamnă comunicare, atracție fizică și să faci tot ce este nevoie. În acest moment este timpul să mergem în direcții diferite. Cred că vom rămâne prieteni”, a declarat actorul pentru Radar online. El a continuat să o apere pe fosta sa soție, afirmând că a lăsat totul pentru a veni să se căsătorească cu el.

„Ea nu a venit aici doar pentru a deveni cetățean american. A avut o viață bună în Brazilia. Era pe cale să termine facultatea. Nu era nevoită să se căsătorească cu mine”.