E doliu mondial. Un actor faimos a încetat din viață.  Este vorba de Larry Sellers, actorul devenit celebru pentru rolul din serialul ”Dr. Quinn”.  Larry Sellers l-a interpretat pe americanul nativ, Dansul Norilor, din serialul ”Dr. Quinn”, a încetat din viață.

Anunțul a fost făcut de colegii de breaslă pe site-urile de socializare. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Jane Seymour, actrița care a interpretat-o pe Dr. Quinn, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprimă regretul pentru trecerea îm neființă a colegului său.

”Larry Sellers a fost cu adevărat inima și spiritul Dr. Quinn. Prezența lui era magică, mistică și spirituală. ♥ ️ Sunt atât de norocoasă că am avut putut să petrecem toți acești ani minunați împreună. Tutror ne va fi tare dor de el. Inima mea se întreaptă către familia și prietenii lui Larry, fie ca memoria lui să ne binecuvânteye pe noi toți”, a scris Jane Seymour, alături de o fotografie în care apare alături de Larry și de Joe Lando (Sully).

Cine a fost Larry Sellers

Larry Sellers (2 octombrie 1949 – 9 decembrie 2021) a fost un actor american, cu descenență Osage, Cherokee și Lakota. De obicei, a jucat roluri ale unor nativi americani. Când a jucat în Dr. Quinn, Sellers a fost considerat consultantul nativ american al serialului.

A încântat publicul în numeroase filme și seriale în care a jucat cu dăruire de-a lungul carierei sale.

Încă o tragedie în lumea filmului

De altfel, o altă veste tristă a cutremurat lumea filmului. O actriță apreciată pentru rolul ei jucat în telenovela Thalia s-a stins din viață recent. E vorba de actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia. Aceasta a decedat la onorabila vârstă de 82 de ani.

Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele „María la del Barrio” („Sărmana Maria”) şi „Maria Mercedes”, a decedat după o lungă perioadă de spitalizare. Aceasta a fost internată în spital din cauza unui accident vascular cerebral. Anunțul care a șocat televiziunea din Mexic a fost făcut, joi, de familia sa.

„Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021. Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas”, au transmis apropiații actriţe mexicane pe reţelele de socializare. Ea a fost spitalizată de urgență pe 11 noiembrie. După ce a suferit un accident vascular celebral, Carmen Salinas a intrat în comă, informa atunci Gustavo Briones, nepotul celebrei actrițe. Înainte de accidentul vascular celebral, Carmen Salinas era activă profesional, făcea parte din telenovela „Mi fortuna es amarte”, de Nicandro Díaz.