Doliu în lumea sportului! Un antrenor legendar a murit la vârsta de 73 de ani. A adus clubului 21 de trofee

Decesul legendarului antrenor a fost confirmat în ziua de marți, 26 octombrie. Amintim că acesta câştigase nu mai puţin de 21 de trofee în fruntea Rangers, conform informațiilor transmise de rangers.co.uk

Walter Smith a preluat echipa în 1991 şi a câştigat nu mai puţin de 9 titluri consecutive. S-a întors pe stadionul Ibrox în 2007, câştigând trei noi titluri interne şi conducând echipa la finala Cupei UEFA 2008, unde Zenit St. Petersburg a câştigat cu 2-0. Între timp, a condus Everton timp de patru ani (1998-2002) şi a fost la conducerea naţionalei Scoţiei timp de doi ani (2005-2007).

Totodată, a fost pentru scurt timp asistent al lui Alex Ferguson la Manchester United între martie şi iunie 2004.

Istoria echipei Glasgow Rangers

Rangers Football Club, sau „Glasgow Rangers”, este un club de fotbal fondat în martie 1872 în Glasgow, Scoția. În momentul de față, joacă în primul eșalon din campionatul Scoției. Prin tradiție politică, loial coroanei britanice, clubul reprezintă istoric protestanții din oraș.

Glasgow Rangers face parte din cele zece cluburi-fondatoare ale Ligii de Fotbal din Scoția și din primul campionat scoțian care a avut loc în 1890.

Recent a avut loc o altă tragedie în fotbal

Amintim că aceasta nu este singura tragedie care a avut loc recent în fotbal. Un fotbalist cunoscut a murit în baie. Soția este cea care l-a găsit, fără suflare, în cadă. Aceasta s-a electrocutat de la telefonul mobil. Cel mai probabil fostul jucător de fotbal a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în apă.

Este vorba de Santiago Otero în vârstă de 38 de ani. El a murit electrocutat după ce i-a căzut mobilul în cadă. Totul s-a întâmplat la Madrid, în Spania. Santiago Otero avea 38 de ani și venise acasă după o repriză de fotbal cu gândul de a se relaxa într-o baie caldă. Acesta și-a umplut cada, a intrat în apă dar nu a putut să stea liniștit.

Acesta nu a putut să cedeze ispitei de a mai arunca un ochi pe telefonul mobil. Pentru că aparatul avea bateria descărcată, fotbalistul a conectat imediat mobilul la priză.

Otero a pus mobilul l-a încărcat și a continuat să butoneze aparatul. La un moment dat, nu se știe cum, telefonul a căzut în apă, astfel că fostul fotbalist a fost electrocutat.

Cea care a dat ochii cu tragedia a fost soția sa. În clipa în care a revenit acasă după o noapte lungă la lucru ea și-a căutat soțul. A dat ochii, în clipa în care a intrat în baie, cu trupul inert al celui cu care își unise destinul. Otero avea telefonul pe piept și cablul conectat la rețea. Santiago era deja inconștient și prezenta o arsură în zona pieptului.