Anamaria Prodan lansează oficial o carte! „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”

„Va fi o zi importantă pentru Anamaria și va avea o dublă însemnătate emoțională întrucât va lansa oficial și cartea vieții mamei ei, Ionela Prodan, „Cântecul vieții mele”.  Anamaria și-a dorit ca această dublă lansare sa fie un moment grandios și măreț în amintirea mamei sale, care a fost un monument de iubire, respect și profesionalism.

Restaurantul preferat al vedete „It Cucina” din parcul Herăstrău, organizează o masa oficială pentru familia acesteia!”, este transmis într-un comunicat.

Anamaria Prodan, reacție explozivă

Despărțirea momentului din showbiz-ul românesc, Prodan – Reghecampf, a aprins multe scântei! Mai multe voci au început să vorbească despre cei doi soți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, aflați acum în plin divorț. Printre acestea, se numără prima soție a antrenorului Universității Craiova, Mariana Pfeiffer.

Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri șocante despre trecutul fostului ei soț și celei de-a doua soții. Majoritatea atacurilor au fost făcute la adresa Anamariei Prodan. Maria Pfeiffer a afirmat că cei doi ar fi întreținut relații amoroase în timpul mariajului ei cu Reghecampf.

Lovită din mai multe părți, Anamaria Prodan nu se lasă doborâtă atât de ușor și atacă la rândul ei fără milă! Anamaria Prodan a discutat în exclusivitate despre toate atacurile care i-au fost aduse în ultima vreme.

Vedeta este amuzată de spusele primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta consideră că Mariana Pfeiffer și Corina Bilcon au intervenit în divorțul care o privea doar pe ea și pe Reghecampf pentru a apărea în atenția jurnaliștilor. Impresara este de părere că cele două femei ar fi dispuse să spună orice pentru a avea parte de câteva momente de celebritate.

„Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan?

Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.