Despărțirea momentului din showbiz-ul românesc, Prodan – Reghecampf, a aprins multe scântei! Mai multe voci au început să vorbească despre cei doi soți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, aflați acum în plin divorț. Printre acestea, se numără prima soție a antrenorului Universității Craiova, Mariana Pfeiffer.

Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri șocante despre trecutul fostului ei soț și celei de-a doua soții. Majoritatea atacurilor au fost făcute la adresa Anamariei Prodan. Maria Pfeiffer a afirmat că cei doi ar fi întreținut relații amoroase în timpul mariajului ei cu Reghecampf.

Lovită din mai multe părți, Anamaria Prodan nu se lasă doborâtă atât de ușor și atacă la rândul ei fără milă!

Anamaria Prodan, declarație explozivă

Anamaria Prodan a discutat în exclusivitate despre toate atacurile care i-au fost aduse în ultima vreme.

Vedeta este amuzată de spusele primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta consideră că Mariana Pfeiffer și Corina Bilcon au intervenit în divorțul care o privea doar pe ea și pe Reghecampf pentru a apărea în atenția jurnaliștilor. Impresara este de părere că cele două femei ar fi dispuse să spună orice pentru a avea parte de câteva momente de celebritate.

„Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan?

Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste.”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Acestea fiind spuse, Anamaria Prodan confirmă că nu este deloc afectată de acuzele și jignirile care i-au fost aduse. Ceea ce o deranjează pe vedetă este decizia finală a lui Laurențiu Reghecampf. Primește cu pesimism alegerile fostului ei soț și este îngrijorată de cum îi va fi pătată imaginea în viitorul apropiat.

„Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în acest vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal.

Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat. În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității.”, a explicat Anamaria Prodan.

Impresara se declară sătulă de tot ce s-a vehiculat în presa mondenă și nu mai vrea ca numele familiei sale să fie implicat în acest scandal.

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș.

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă! Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!”, a punctat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mai mult success ca niciodată

Deși soțul a părăsit-o, Anamaria Prodan nu e niciodată singură! Succesul îi este mereu alături! Chiar dacă divorțul este un moment dureros în viața oricărui om, Anamaria Prodan are motive să zâmbească! Anul 2021 este plin de realizări pe plan profesional și îi aduce acesteia numeroase premii recunoscute la nivel internațional.

Aceasta a fost premiată la Monaco pentru cariera sa de impresariat, dar și la Gala Performanței și Excelenței din capitală datorită performanței de a fi unul dintre cei mai influenți oameni din fotbal. Aceste două premii sunt doar începutul, vedeta urmează să ridice și alte premii în Dubai.