Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost speculat în presa mondenă de ani de zile, însă anul 2021 a scos adevărul la iveală. Anul acesta, Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, șansele de împăcare a celor doi fiind deja nule.

Ne putem da seama că ruptura îndrăgitului cuplu este definitivă din cauza acțiunilor lui Laurențiu Reghecampf. Acesta s-a mutat deja în Craiova cu noua sa parteneră, Corina Bilcon, cu care urmează să aibă un copil.

În urma unui interviu, acordat recent, Anamaria Prodan a discutat despre deciziile fostului ei soț, dar a ținut să abordeze, pentru prima oară, speculațiile care s-au vehiculat despre începuturile relației ei cu Laurențiu Reghecampf. În acel moment, a adus-o în discuție și pe prima soție a lui Reghecampf, Mariana Pfeiffer.

Deranjată de declarația Anamariei Prodan, Mariana Pfeiffer a răbufnit. Aceasta a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre cuplul Prodan – Reghecampf. „Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele!”, au fost acuzele la adresa impresarei, potrivit CANCAN.RO.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri șocante despre relația Anamariei Prodan cu fostul ei soț. Mama fiului cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a povestit când și cum s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și antrenorul Universității Craiova.

Impresara a declarat de nenumărate ori la televizor că nu ea a fost motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer ar fi divorțat. Aceasta a scos la lumină faptul că ea a apărut în viața antrenorului abia când primul lui mariaj se încheiase. Ea a explicat că a purtat o discuție matură și civilizată cu cei doi și că ambele părți (Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer) au asigurat-o că nu mai există nicio cale de împăcare.

„Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

La scurtă vreme după ce aceste afirmații au apărut în presă, Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a dezvăluit adevărul.

Aceasta a spus că tot ce a zis impresa până acum este o invenție și că ea ar fi jucat rolul de amantă.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!”, a explicat Mariana Pfeiffer.

Când s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer a ținut să facă public și momentul în care cei doi s-au cunoscut. Potrivit acesteia, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret. Primul lor contact intim fiind în anul 1998, când Reghecampf era într-un cantonament cu naționala de junior.

Acuzații din ce în ce mai grave la adresa impresarei

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a scos la lumină adevărul despre „spiritul matern” pe care Anamaria Prodan spunea că îl are. Maria Pfeiffer a făcut dezvăluiri șocante despre perioada prin care ea și fiul ei, Luca, au trecut după divorț. Femeia este sătulă de minciunile impresarei și spune că tot ce a zis Anamaria Prodan, până acum, despre Luca este o pură fabulație! Mariana Pfeiffer o acuză pe mama vitregă a fiului ei că nu a avut niciodată grijă de el, iar atunci când acesta era mic, impresara i-ar fi cerut mamei naturale a băiatului să accepte micșorarea pensiei alimentare.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță. Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.  Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”, a mai spus prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.