Cătălin Botezatu intervine în divorțul anului în România! Ce a putut să spună despre Anamaria Prodan

În cadrul unei emisiuni televizate, Cătălin Botezatu a spun că atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan îi sunt amândoi prieteni și că sunt oameni extraordinari. Acesta a mai spus că cei doi își vor găsi echilibrul, subliniind că despărțirile sunt grele atunci când existe sentimente.

„Asta este viaţa. Anamaria este o femeie deşteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari şi îmi sunt prieteni. Cu siguranţă îşi vor găsi echilibrul şi vor depăşi. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubeşti este greu să depăşeşti momentul atât de uşor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, ştiu, mi s-a întâmplat şi mie. Dar viaţa e frumoasă şi trebuie să ne gândim mereu că e scurtă şi trebuie trăită la maxim.”, a declarat Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă mai spune că niciunul dintre ei nu ar trebui să trăiască în trecut.

„Dacă stăm aşa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea ta iubire, atunci ne pierdem timpul. Şi ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ţi faci viaţa mai bună. Sunt „de ce-uri” din astea şi regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poţi întoarce, nu mai poţi face nimic.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”

De aproape o săptămână, un titlu neașteptat ține prima pagină a ziarelor. Una dintre cele mai cunoscute și iubite familii a ajuns într-un punct critic: Laurențiu Reghecampf a decis să depună actele de divorț. Astăzi, Anamaria Prodan, cunoscută pentru cariera impresionantă și puterea pe care a demonstrat-o indiferent de situație, a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre subiectul care a pus țara pe jar. Mai exact, ea a vorbit atât despre divorț, cât și despre ce va face odată ce totul se va încheia.

”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă. ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a construit un real imperiu, aceasta a ținut să precizeze că Laurențiu Reghecampf încă este soarele ei. ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”, a spus ea.

Cu toate acestea, ea nu uită câte greșeli au fost în relația lor și de câte ori le-a depășit, după ce prietenii lui Laurențiu veneau la ea și i le explicau: ”Umilința nu poate merge la infinit”.

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

În ceea ce privește o nouă relație, privind spre viitor, Anamaria spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România.

”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”, a mai spus ea.