Cătălin Botezatu, doar vorbe de laudă pentru Simona Halep și ținuta ei de cununie! Designerul de modă a spus că rochia marii sportive este foarte frumoasă.

”Toată această combinație i-a complimentat extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe”, a arătat Botezatu.

Cătălin Botezatu, doar vorbe de laudă pentru Simona Halep. ”O ținută foarte echilibrată”

Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese în ziua cununiei civile de Simona Halep și Toni Iuruc. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi, care de astăzi sunt soț și soție, însă cu un minim amendament: el este ușor prea elegant pentru ea.

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA” miercuri, nu la Starea Civilă, ci într-un loc special amenajat pe malul mării, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Simona Halep a ales o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, iar Toni un costum de culoare închisă.

Potrivit lui Cătălin Botezatu, soțul Simonei Halep putea să renunțe la cravată și să-și deschidă un nasture la cămașă, adoptând astfel o ținută ceva mai relaxată, în ton cu a sportivei.

”Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

”El putea să renunțe la cravată”

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

Cât despre ținuta aleasă de Toni Iuruc, Cătălin Botezatu a afirmat că este una „OK”.

”Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche.

Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a mai declarat Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate.