Este scandal în lumea modei din România!

Maria Lucia Hohan, dată în judecată de un fost colaborator de încredere

Sursa: Instagram

Designerul Maria Lucia Hohan, cea supranumită „Regina rochiilor de nuntă”, a fost dată în judecată de Nicolae Narcis Moroșeanu, colaborator de încredere al acesteia şi „om bun la toate” timp de circa 8 ani de zile.

Bărbatul o acuză pe fosta sa patroană de „amenințări, umilințe și tratament degradant” şi îi cere daune morale de 10.000 de lei, dar doreşte şi obligarea pârâtei la prezentarea de scuze publice în trei ziare de mare circulație pentru o perioadă de trei luni, totul pe cheltuiala Mariei Lucia Hohan, potrivit romaniatv.net.

„În anul 2019, pe fondul separării dintre pârâtă și angajatorul meu, precum și din cauza faptului că am refuzat oferta sa de angajare, pârâta a început să aibă o atitudine ostilă față de mine, adresându-mi injurii și alte cuvinte jignitoare de fiecare dată când ne întâlneam.

Așadar, într-una din zilele în care mă aflam în interes de serviciu la sediul social al societății pe care o deține, pârâta mi-a transmis, de față cu ceilalți angajați, că nu mai sunt binevenit la sediul firmei sale și că nu mai are nevoie de serviciile mele, respectiv să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule!”, scrie în acţiunea depusă la Tribunalul Bucureşti.

Insulte şi injurii, atât în spaţiul public, cât şi în mesaje private pe WhatsApp

Nicolae Narcis Moroșeanu era angajat oficiale pe firma logodnicului Mariei Lucia Hohan, însă designerul îl transformase în omul ei bun la toate, fie că era vorba despre fabrica de rochii pe care o deţine sau despre viaţa privată.

În materialul probator depus la dosar, este prezentată şi o scenă halucinantă ce ar fi avut loc în centrul Capitalei, sub ochii trecătorilor.

„În data de 25 februarie 2020 am fost oprit în trafic de aceasta (Lucia Hohan – n.red.), am fost înjurat și mi-au fost arătate semne obscene, în prezența unei angajate a pârâtei, Irina Chiș, și a celorlalți participanți la trafic, iar injuriile și umilințele au fost continuate prin mesaje transmise pe WhatsApp, respectiv:

săracu… sclavule… îți place jobul de sclav… îți place să ți se spună prost și idiot, nu?… accepți cu plăcere… noi suntem un colectiv de superfemei mișto și nu dăm doi bani pe bărbați ca voi… asta ești, un individ de doi lei… idiotule care mănâncă (rahat)…”, se arată în materialul probator.

Ce spun avocaţii apărării?

Nicolae Narcis Moroșeanu a depus și o plângere către Consiliul Național de Combatere a Discriminării (CNDC) împotriva cunoscutului designer.

De partea cealaltă, avocații apărării susțin că toate acuzele lui Nicolae Narcis Moroșeanu sunt doar o tentativă de hărţuire a Mariei Lucia Hohan, pe fondul faptului că aceasta depusese anterior o plângere penală împotriva lui Moroșeanu, acuzându-l de săvârșirea infracțiunii de violarea a sediului firmei ei.