Doliu în România! Omul de afaceri Gheorghe Pristavu a decedat sâmbătă, la vârsta de 66 de ani. Din păcate acesta a suferit de o boală grea, care a curmat milioane de vieți.

A pus bazele televiziunii Muscel TV

Omul de afaceri este cel care a pus bazele televiziunii Muscel TV și a înființat Clubul Sportiv de tenis de masă din Câmpulung.

Gheorghe Pristavu era căsătorit și avea 3 copii. Numele său apare pe mai multe brevete de invenţie. Cel mai important pentru el a fost brevetul pentru robotul de antrenament la tenis de masa.

Trupul neînsuflețit va fi depus duminică la Biserica Domnească din Câmpulung, iar înmormântarea va avea loc marți.

Doliu în presa din România!

Cunoscutul și apreciatul jurnalist Adi Ilinca, fondatorul publicației Impuls de Argeș, a decedat. Jurnalistul s-a stins din viață sâmbătă noaptea, după o grea luptă cu boala, transmite Argeș Plus.

În anul 2014, jurnalistul a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. În urma unei operații pe creier făcută în Germania, tumoarea a fost extirpată. Cu toate acestea, cancerul a recidivat, iar starea lui de sănătate s-a agravat.

Tot în această săptămână, Radu Ciprian Pop, jurnalistul de radio care a activat zeci de ani la Radio Timișoara, numele său fiind legat de nenumăratele reportaje, interviuri și emisiuni de radio, dar și de campania „Badea Cârțan, ai carte ai parte”, prin care zeci de biblioteci au fost dotate, s-a stins din viață.

Acesta a decedat joi, 25 mai 2023, fix de Înălțarea Domnului, la onorabila vârstă de 73 de ani.

„Unul dintre cei mai pasionați oameni de radio din Timișoara a trecut astăzi la cele veșnice. Radio Timișoara pierde unul dintre cei mai entuziaști și sufletiști jurnaliști prin dispariția lui Radu Ciprian Pop”, au transmis, joi, jurnaliștii de la Tion.

Luna trecută, presa locală a mai pierdut un mare nume. Dan Teodorescu, un veteran al presei sportive din județul Iași, cu mii de articole, relatări și emisiuni TV și de radio despre evenimentele sportive din Iași, s-a stins din viață.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a înălțat la cer pentru a se odihni în brațele lui Dumnezeu! Trecerea în neființă poartă cu sine o mare durere pe care nimeni nu o poate vindeca, însă iubirea ne lasă amintiri de neuitat, pe care nimeni nu ni le poate fura vreodată. Ele ne rămân ca să ne aline!”, a anunțat Liliana Roibu pe contul ei de Facebook.

Redacția Capital.ro transmite condoleanțe familiei și prietenilor!