Ce dietă urmează Gigi Becali?

Gigi Becali a dezvăluit recent secretul formei sale fizice remarcabile la vârsta de 65 de ani. Latifundiarul din Pipera este de părere că forma sa fizică este un rezultat al unei sănătoase și unui stil de viață dedicat.

Patronul FCSB a subliniat importanța alimentației sale, care include produse ecologice provenite din propria sa gospodărie. Acesta se concentrează pe carne și lactate, toate preparate în propria bucătărie.

Cu un accent deosebit pe alimente organice, el a mărturisit că nu consumă carne decât dacă este tăiată personal din surse de încredere. De altfel, el a eliminat complet mezelurile din regimul său alimentar.

„Mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri”, a declarat Becali.

Gigi Becali mănâncă rar carne

Latifundiarul din Pipera a mai spus că el mănâncă rar carne. De altfel, acesta a mai spus că dimineața mănâncă doar ouă, însă nu de găină. Acestea, spune el, au colesterolul mare.

În plus, acesta a mai precizat că nu se mai uită la vârstă.

Prin reducerea consumului de carne și alegerea atentă a alimentelor, Becali demonstrează angajamentul său față de un stil de viață sănătos.

„Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a povestit Gigi Becali, la Pro Arena.

gigi becali
SURSA FOTO: Dreamstime

Patronul FCSB și-a schimbat stilul de viață

În plus, Gigi Becali a evidențiat rolul transformator al credinței în viața sa. Schimbându-și perspectiva asupra bogăției și lacomiei, Becali spune că Biserica l-a influențat semnificativ, transformându-l într-o persoană mai echilibrată și spirituală.

„Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos”, a mărturisit Becali.

Catedrala lui Gigi Becali va fi gata în 2024

Gigi Becali și soția sa, Luminița, au pus bazele unui proiect deosebit de important pentru ei: construcția unei catedrale în Pipera-Voluntari.

Inițiat în 2020, proiectul are o semnificație deosebită, fiind rezultatul unei promisiuni făcute de Gigi Becali lui Dumnezeu în 2008.

Promisiunea a fost legată de performanța echipei sale, Steaua, în competițiile europene.

Gigi Becali și-a angajat credința într-o promisiune către Dumnezeu în acel an, afirmând că, în cazul în care Steaua va învinge Galatasaray și se va califica în grupele Ligii Campionilor, el va construi un lăcaș de cult.

După ce Steaua a realizat această performanță notabilă, patronul și soția sa au demarat proiectul catedralei în stilul bisericilor rusești.

Aflat în construcție, lăcașul de cult este proiectat să fie finalizat în 2024, inclusiv cu picturile interioare și cele necesare pentru a conferi un aspect autentic.

Proiectul nu se oprește aici, în spatele catedralei urmând a fi construită o clădire cu trei etaje, care va servi ca un fel de „hotel” pentru preoții pe care Gigi Becali îi va invita în Capitală.