Diana Șoșoacă anunță că își înființează propria poliție! Senatoarea mizează pe sprijinul poporului în ceea ce ea numește lupta pe care o duce cu clasa politică.

În plus, tot poporul ar trebui să o apere de amenzile pe care Jandarmeria a anunțat deja că i le-a pregătit.

Diana Șoșoacă anunță că își înființează propria poliție! Nu vă puneți cu mine!

Sâmbătă au avut loc în mai multe orașe din țară proteste împotriva restricțiilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva purtării măștii de protecție.

Vedeta protestelor a fost senatoarea independentă Diana Șoșoacă, cea care a ținut lungi discursuri în care a acuzat, printre altele, faptul că autoritățile vor să omoare copiii prin obligativitatea de a purta măști în timpul orei de sport.

Diana Șoșoacă a făcut apel la nerespectarea restricțiilor pe motiv că acestea nu au nici o bază legală:

”Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli… Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva?

Domnu’ președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor… Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni.

”Vom înființa și noi poliția cetățenilor români!”

Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic (…) Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!”, au fost unele din ideile care au răzbătut din cuvântările senatoarei.

Ea a amenințat că va înființa ”Poliția Cetățenilor”, care o va apăra de amenzile pe care jandarmeria le-a anunțat deja pentru organizatorii protestelor, dar și pentru participanții care nu au respectat măsurile sanitare.

”Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice!

Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!”, a declarat Diana Șoșoacă în fața protestatarilor în Piața Victoriei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea.