Diana Șoșoacă a vorbit din nou sâmbătă despre o posibilă trecere în tabăra social-democrată.

Contestatarii restricțiilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus au organizat sâmbătă în mai multe orașe ceea ce ei au numit cel mai mare protest din ultimul an.

Diana Șoșoacă a vorbit din nou despre intrarea în PSD. Ce planuri de viitor are

Șoșoacă a fost prezentă la protestul organizat la București, unde a fost întâmpinată ca o adevărată eroină de cei de față, care au felicitat-o pentru prestațiile sale publice.

Parlamentarul a susținut un discurs amplu în fața manifestanților. Ea i-a asigurat pe cei prezenți la protest că nu are de gând să intre în PSD.

”Nu intru în PSD. Dacă intru în PSD, fac măcel!”, a tunat Diana Șoșoacă.

Trebuie menționat faptul că o eventuală adeziune a Dianei Șoșoacă a mai fost adusă în discuție, după excluderea sa din AUR.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu vede care ar fi problema ca Diana Șoșoacă să intre în partid, trecând sub tăcere statutul de personaj controversat al politicii românești pe care îl are fosta membră AUR.

”Conducerea CNCAV că nu a gestionat potrivit campania de vaccinare”

”Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem.

Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură.

PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară”, spunea la vremea respectivă Diana Șoșoacă.

Senatorul Diana Șoșoacă a mers sâmbătă în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în România. Ea a acuzat conducerea CNCAV că nu a gestionat potrivit întreaga campanie.

”Nu mă las până nu sunt demiși”

”Grupul pentru vaccinare nu nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei și absolut toți fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicității ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat.

Sunt oameni care ar trebui să conducă această așa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie.

Este o chestie logică, care iese din legislație. Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății” a spus Diana Șoșoacă în Piața Victoriei.