Prezentatorul TV, Dan Capatos a spus adevărul despre activitatea sa profesională. El susține că trăiește doar din meseria de prezentator și nu are niciun alt job.

Totodată, Capatos a explicat că nu este rudă cu patronul și a rezistat atâta timp datorită audiențelor. El a adăugat că dacă o persoană nu este profitabilă pentru un patron, atunci lucrează degeaba.

„N-am niciun grad de rudenie cu niciun patron. Practic rezistăm atâta timp cât cifrele ne țin în viață. Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie.

Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se uită lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok”, a declarat prezentatorul TV.

În ceea ce privește veniturile sale, Dan Capatos declară că nu are nicio altă activitate profesională în afară de emisiunea pe care o prezintă, din cauza faptului că presa este singurul lucru la care se pricepe.

Prin ce situații a trecut Dan Capatos 

El a mai subliniat faptul că nu a mers niciodată prea sus pentru a face rating, deși putea să facă foarte multe tâmpenii pentru a capta audiența. Totodată, acesta a mai menționat că s-a confruntat cu mai multe situații surprinzătoare atât pentru el cât și pentru echipa sa.

„Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating.

Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați”, a adăugat el.

Dan Capatos a spus și secretul pentru o reușită în cariera media. Prezentatorul tv susține că naturalețea este singurul lucru pe care îl poți face în fața micilor ecrane. El a adăugat că este foarte ușor să ajungi sus, însă menținerea este mai dificilă.

„Nu există neapărat un secret, sau dacă există, e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a mai spus prezentatorul TV în timpul podcastului lui Damian Drăghici.