S-a aflat tot despre Gheorghe Dincă. Este răsturnare de situație în cazul Caracal după ce noi dezvăluiri au fost făcute la ultimul termen din dosarul Caracal. Despre Dincă s-a spus chiar că ar fi început să plângă și ar fi dat declarații cutremurătoare.

Potrivit Antena 3, un document bombă ar fi dispărut din rechizitoriu. Conform declarațiilor făcute de avocata familiei Melencu, există dovezi care atestă faptul că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că nu și-a mai văzut tatăl de doi ani. Ea ar fi susținut chiar că nu a mai călcat pragul casei de aproape 10 ani.

Avocata familiei Melencu a susținut că decizia de impozitare pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă de anul trecut, găsită în dormitorul ororilor, a dispărut din rechizitoriu. Ea este de părere că polițiștii ar fi ascuns hârtia pentru a nu se afla că fiica lui Gheorghe Dincă are legătură cu dispariția Luizei și Alexandrei.

”Actele personale din 2019 ale fiicei sale erau în casă la el. Dar ce este interesant, este că un polițist le-a sustras. Apar în fotografie, dar nu mai apar în procesul verbal. Intenționat s-a tras de timp pentru a fi acoperiți adevărații făptuitori. El a spus în sală: ”În acea curte nu a fost omorât niciun om”, a spus avocata familiei Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat încă o dată în fața magistraților că el nu le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele.

”Să știți că ajung să îl cred, chiar îl cred”, a susținut mama Alexandrei Măceșanu.

Apoi au apărut noi date în cazul Caracal.

”Am ieșit puțin în față și l-am întrebat, dacă e părinte de copii, să spune ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, nu a spus nimic, acum a avut reacție, a început să plângă, a zis că el nu vorbește cu familia. A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat sub presiune”, a dezvăluit mama Luizei Melencu.

În final, avocatul familiei Măceșanu a cerut magistraților să schimbe încadrarea în cazul lui Gheorghe Dincă și să trimită dosarul înapoi pe masa procurorilor.

Un nou termen a fost stabilit pe 30 septembrie, când se va decide dacă dosarul ajunge în Instanță sau se va întoarce la procurori.