Continuă conflictul între Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, cealaltă victimă a monstrului din Caracal.

Bunicul Luizei a venit cu o serie de acuzaţii extrem de dure la adresa lui Cumpănaşu, despre care susţine că nu este decât un “profitor al sistemului”, interesat numai de propria imagine, dar nu şi ce de s-a întâmplat în realitate cu cele două fete pe care le-ar fi ucis Gheorghe Dincă.

“UN PROFITOR AL SISTEMULUI, PE CARE L-A INTERESAT NUMAI IMAGINEA LUI. DECI S-AU FACUT JOCURI, PE NOI, FAMILIA LUIZEI, NE INTERESEAZA CE S-A INTÂMPLAT IN REALITATE, NU VREM BANI, FUNCTII, PRECUM IOHANNIS I-A RASPLATIT PE COMPLICI ÎN CAZUL LUIZA”, a scris Stelian Iordache pe o reţea de socializare despre Alexandru Cumpănaşu.

Nu este însă pentru prima oară când bunicul Luizei îl acuză pe Cumpănaşu că este interesat de orice altceva decât de elucidarea adevărului în cazul Caracal. În urmă cu câteva zile, bărbatul făcea referire la banii spălaţi prin ONG-urile lui Alexandru Cumpănaşu, pe care îl îndemna să spună românilor ce sume a furat din banii publici.

“AGENTUL 007 CARE STIE TOT, DAR NU SPUNE NIMIC CONCRET”, “RUSINE ACELOR ACADEMII CARE AVEAU CU TOTUL ALT ROL DE A SPALA BANI PUBLICI PRIN ONG-URILE LUI CUMPANASU!” sau “SPUNE-LE CETATENITOR CÂTI BANI AI PUTUT SA FURI DIN BANUL PUBLIC, LAUTARULE” sunt câteva din mesajele critice postate de Stelian Iordache, potrivit cancan.ro.

Gestul disperat făcut de Alexandru Cumpănaşu

Totuşi, Alexandru Cumpănaşu pare şi el foarte afectat de dispariţia nepoatei sale şi mai postează din când în când pe Facebook informaţii despre lupta sa pentru aflarea adevărului.

Săptămâna trecută, el povestea cum s-a pus în fața mașinii unui procuror, din disperare de a afla adevărul: „Fix acum UN AN Alexandra a disparut‼ Ieri l-am confruntat pe procurorul Popescu care încerca să fugă disperat de mine deși declar public că doream doar niște răspunsuri ‼ A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pt a nu-l lăsa să fugă ‼ Ce avem după un an?”

În continuare, Cumpănaşu a publicat o listă cu 35 de întrebări rămase până în prezent fără răspuns în dosarul Caracal.

“ 1. Cine a acoperit REȚEAUA care include copiii și complicii lui Gheorghe Dinca⁉️

2. De ce s-au opus Popescu, Zavoianu, Vasilescu, Pistol, Mirea la propunerea lui Alexe de a se intra peste Dinca fără mandat încă de la ora 2200?

3. De ce DIICOT a tratat cazul ca pe un caz de omor și nu de trafic de persoane. Deși are și avea dovezi multiple?

4. De ce nu au audiați/reaudiati soția și copiii lui Gheorghe Dinca deși am formulat solicitări multiple?

5. De ce NU a fost audiat CUSCRUL lui Dinca după declarațiile publice fără echivoc cu privire la traficul de persoane al ginerelui său dar și al lui Gheorghe Dinca?

6. De ce au refuzat procurorii audierea parlamentarilor de Olt, personal depunând dovezi la parchet privind relația dintre Dinca și unul dintre aceștia?

7. De ce au refuzat propunerea noastră de audiere a prietenului Alexandrei desi acesta a fost ultima persoană care a vorbit cu Alexandra? De ce după refuzul transmis a fost totuși audiat fără anunțarea avocatului nostru? Acesta are doua declarații contradictorii: înainte să plece Alexandra de acasa i-a spus acesteia că se pregătește să plece și el spre Caracal iar prietenilor Alexandrei le-a spus că el se afla deja în Caracal ?

8. De ce Alexandra nu a fost căutată niciodată la nivel internațional ?”

Restul postării cu lista de întrebări o puteţi citi în acest material publicat de Capital pe 24 iulie.