În timp ce Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, continuă să rămână nepedepsit pentru faptele abonimabile de care este acuzat, durerea continuă să fie uriașă în familiile presupuselor sale victime.

Cu atât mai mare este durerea cu cât se apropie cu pași repezi comemorarea unui an de zile de la tragicele evenimente în care a fost implicată Alexandra Măceșanu.

Mesaj de îmbărbătare

Astfel, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a postat luni pe Facebook un mesaj prin care încearcă să îmbărbăteze familia greu încercată a Alexandrei.

Cumpănașu îi urează ”La Mulți Ani!” vărului său, Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, cu ocazia zilei de naștere, cerându-i să fie tare și să aibă în continuare grijă de familia sa.

”LA MULȚI ANI NELUȚU ‼️ Nu știu ce să-ți spun în plus‼️ Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face TOTUL pt a afla adevărul despre Alexandra!

Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia‼️❤ Față de toți care ne-au umilit, mințit, înșelat, înjurat, trădat‼️

Mai mult nu știu ce să-ți mai spun. Să ai grijă și de mama așa cum o faci mereu pt că eu sunt departe iar ea este în vârstă❤‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Dispărută la patru zile după ziua tatălui

Trebuie precizat faptul că Alexandra a dispărut la numai patru zile după ziua de naștere a tatălui său, la finele lunii iulie 2010.

Între timp, prima înfăţişare în procesul intentat lui Gheorghe Dincă, supranumit „monstrul din Caracall” şi a complicelui său, Ştefan Risipiţeanu a avut loc la Tribunalul din Slatina, în data de 20 mai 2020.

Dincă este acuzat că a răpit, sechestrat, violat, ucis şi apoi profanat cadavrele a două fete: Luiza Melencu, de 18 ani, pe care a luat-o în maşină la autostop pe data de 14 aprilie 2019 şi Alexandra Măceşanu, de 15 ani, răpită la data de 25 iulie 2019.

Puteți vedea postarea lui Alexandru Cumpănașu mai jos.